Aftellen naar Ster Hippique

Promo
22 jul 2024
Door Horseman Kristof

Deze week vindt opnieuw Ster Hippique plaats en dit van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli op het domein van de Ster te Sint-Niklaas.

Drie dagen vol paarden en plezier gegarandeerd. 

Vrijdag wordt er van start gegaan met verschillende paardenproeven (70cm-120cm).

Zaterdag krijgt onze jonge generatie ruitertjes de kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben in de verschillende ponyproeven (springgeding - 100cm). 

Aansluitend krijgt onze jonge generatie paarden de kans om de show te stelen tijdens de HROV-kampioenschappen 4- & 5-jarige paarden. Tijdens deze kampioenschappen vallen ook wildcards voor het BK te Gesves te winnen.

De avond wordt ingezet met een gezellige BBQ en een spetterend optreden van niemand minder dan DÉ Sergio. Daarna zorgt een DJ voor de nodige ambiance. De toegang is volledig gratis.  

Op zondag wordt niet alleen het HROV-kamioenschap 6-jarige paarden verreden, maar ook de Grote Prijs 125 Ster Hippique. Aanvullend vinden er nog enkele nevenproeven (95cm - 105cm) plaats. 

Gedurende deze drie dagen vallen zeer veel mooie naturaprijzen te winnen, waaronder een GMT Chronographs horloge tijdens de GP. 

Wie niet komt, heeft ongelijk!

Klik hier voor het volledige programma.